Ange sökord:
 
 
RSS Läs våra nyheter som feeds.

Om Gecko Solutions

I dagens samhälle där webben blir mer och mer en del av vardagen och där många privatpersoner och företag blir direkt eller indirekt beroende av den, kanske som ett verktyg i arbetet eller som ett sätt att komunicera så ställer detta också högre krav på de som jobbar med webbutveckling.

För att möta dagens och framtidens behov så gäller det att ligga i framkant när det gäller nya tekniker och standarder. Nykelordet är kunskap och för att detta ska vara möjligt krävs genuint intresse. Gecko Solutions har det genuina intresset, nyfikenheten och viljan att skapa nya effektiva webbtjänster som inte bara bygger på tekniska lösningar utan också en funktionell och snygg design.

På Gecko Solutions är vi övertygade om att rätt arbetsklimat och ett nära sammarbete mellan alla parter gynnar projektens utveckling samt att rätt miljö inspirerar till och genererar de mest kreativa förslagen och lösningarna på komplexa problem.

Gecko Solutions startades i maj 2007.

Gecko Solutions

Sammarbetspartners:

Sellin Media
Sellin Media är ett företag som inriktar sig på foto, text och redigering. Snabb respons och kreativitet känneteckar dess resultat.
Goda vänner
Ett företag som specialiserat sig på web- och systemutveckling. Goda vänner har lång erfarenhet och är en bra sammarbetspartner i större projekt.
Berromator
Webbhotellet

 
 
© Gecko Solutions 2010